Top

CrunchCrunch

Crunch - Voel de kracht


Terug in 1979, car audio bedrijf Crunch gelanceerd in het bouwen van een erfenis van de bekroonde versterkers.

Met een verbintenis om alleen het aanbieden van de "best in class ', de Crunch merk is uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde namen in car audio versterkers en in high-performance luidsprekers en subwoofers.

Crunch viert 30 jaar

Al 30 jaar sterk, Crunch is schudden van de mobiele industrie met zeer eiste mobiele audio-apparatuur. Dit jaar jubileum lijn zal blijken te zijn een van de beste.

De Crunch 30ste verjaardag Ground Pounder versterkers met V-Drive Technology beter te presteren dan de vorige modellen met nieuwe technologie die in staat is om ongelooflijke kracht niveaus en output verwerken in A / B en D-klasse topologie.
Crunch Subwoofers bieden fenomenale prestaties bij een gemiddeld geluidsniveau waardoor ze ideaal zijn voor een geweldige geluidskwaliteit met een stevige impact van compacte behuizingen. Het GPV Anniversary serie is ontworpen voor een verbeterde thermische dissipatie, meer power handling, lange excursie voor articuleren basweergave en een indrukwekkend lage frequentie uitbreiding.

Zowel coaxiaal en component Speakers leveren uitgebreid frequentiebereik voor auto's en mobiele video-applicatie. Deze "in-your-face" speakers werden gebouwd om te worden gezien en gehoord te worden - luid.

De Crunch merk vertegenwoordigt de breedste waaier van "best-in-class"-versterkers beschikbaar in auto van vandaag audio-markt. Beschouwd als de "beste hobbel voor de bok," Crunch versterkers en speakers maken gebruik van de nieuwste ontwerpen en technologie, gebaseerd op gemeenschappelijke technische ervaring en expertise gedurende de gehele Maxxsonics merken.

Met een reputatie voor een uniek design, sonische nauwkeurigheid en grote macht, Crunch versterkers komen in een verscheidenheid aan configuraties - van twee en vier kanalen tot gigantische mono-block versterkers. Of het nu de PCB's of MOSFET-voeding, Crunch versterker componenten zijn ontworpen voor hoge prestaties, kwaliteit, betrouwbaarheid - en ziet er goed uit. Onze meest bekende versterker-serie is nu verkrijgbaar in een prachtig verlichte editie.

Gebaseerd op een krachtige geschiedenis van bekroonde versterker engineering, Crunch speaker systemen zijn ontworpen om te gedijen in de meest veeleisende belastbaarheid situaties. Tweeter ontwerpen bieden uitgebreid frequentiebereik van een sterk gemodificeerde Mylar-dome tweeter. "Sonic Imaging" is geperfectioneerd door middel van een stralende koepel ontwerp voor gelijkmatige en gladde geluidsweergave. Crunch luidspreker ontwerpen zorgen voor een toegevoegde belastbaarheid dankzij een unieke HFMM [High-Flux Multi-Magnet] structuur. Crunch subwoofers leveren groundpounding prestaties waardig van elke grootte eindversterker Crunch.

Wat de smaak in muziek, stijl van het voertuig of audio-begroting, Crunch luidsprekersystemen de best mogelijke geluidskwaliteit te leveren op de best mogelijke prijs.

Aantrekkelijke, betaalbare en innovatieve, kijken naar het ontwerp en de engineering Crunch voorop blijven lopen bij de car-audio-industrie in de prestaties en waarde.
Weergeven: 
  • List
  • Grid
Product 1 tot 60 (van 90 producten)
Aantal Pagina s:  1  2   
Product 1 tot 60 (van 90 producten)
Aantal Pagina s:  1  2   
ONZE
SHOPSCar Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy