Top

Nieuwe website online van Car Fantasy

Vorige
Volgende
Product 38 van 85

GREEN Storm filter Zilver
[GRSMA]
Green
- Andere producten

Meer vermogen, nooit meer vervangen en 2 miljoen kilometer garantie!

GREEN sportluchtfilters staat Sinds 1991 voor kwaliteit, alle luchtfilters worden dan ook vervaardigd van 4 lagen katoen. De rubber aansluitflens is op een speciale manier gevulkaniseerd en scheurt niet. Een groot voordeel van GREEN ten opzichte van andere aanbieders is dat het filter niet te rijkelijk wordt voorzien van olie. Zodoende kunnen er geen problemen met de luchtmassameter ontstaan. Het filter blijft de sportieve groene kleur houden en wordt niet bruin. 

In de GREEN fabriek worden alle sportluchtfilters ontwikkeld door de ingenieurs, die bij GREEN werkzaam zijn op de R&D-afdeling, met behulp van de meest vooraanstaande apparatuur . Daarna wordt de auto voorzien van het ontwikkelde luchtfilter en op een vermogensbank getest. Pas wanneer  het resultaat voldoet aan de eisen die GREEN stelt aan bijvoorbeeld de  vermogenswinst, wordt het product in het programma opgenomen.  

Alle luchtfilters worden exact op de individuele auto's afgestemd om het beste resultaat te behalen. Het gaat GREEN dan ook niet alleen om de look of het sportieve aanzuiggeluid, vermogenswinst heeft altijd prioriteit.

 

Waarom een Green Performance filter?

 

Hoe maak ik mijn Green Filter schoon?


Algemene informatie over:   GREEN Storm filter ZilverWij bieden  GREEN Storm filter Zilver  voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over  GREEN Storm filter Zilver  ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met  GREEN Storm filter Zilver  dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u  GREEN Storm filter Zilver bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van GREEN Storm filter Zilver en ontvangst van uw betaling wordt  GREEN Storm filter Zilver zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van  GREEN Storm filter Zilver  per mail zodra het pakket is verstuurd met PostNL of Transmission.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.
Mochten er zich ooit problemen voordoen met  GREEN Storm filter Zilver, neem dan gerust contact met ons op.


Klanten die dit product hebben gekocht hebben ook dit gekocht


ONZE
SHOPSCar Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy