Top

JL AudioJL Audio

JL AudioJL Audio

Geweldig geluid is niet alleen onze missie, het is onze passie.

JL Audio is een onafhankelijke, niet-beursgenoteerd Amerikaans bedrijf dat actief is in de: Huis, Mobiele, Powersports en Marine Audio markten. JL Audio richt zich op het leveren van unieke engineering, superieure kwaliteit en high-performance audio. En dat naar klanten over de hele wereld. Achter alle inspanningen van JL Audio staat een sterke overtuiging dat goed geluid werkelijke waarde heeft.

 

Geschiedenis

In het midden van de jaren 1970 besloten twee high-school vrienden om eens gek te doen met component luidsprekers en zo begon de bouw van huis luidsprekers. Dit deden ze als hobby tijdens hun zomervakantie van universitaire studies. In het begin, onthulde ze het alleen aan hun vrienden. Toen hun vrienden er een paar van hen kochten begonnen ze al snel opnieuw. Zo bouwden ze er een paar om te verkopen op de lokale rommelmarkt in het weekend. Al snel, werd de hobby omgezet in een leuke zaak, en zo besloten de twee vrienden hun voornaam initialen te kiezen voor de jonge onderneming. Terwijl Jim Birch en Lucio Proni begonnen, draaiden hun passie voor geluid voort in JL Audio, daarbij hadden ze echter geen idee dat met wat ze begonnen uiteindelijk zou uitgroeien tot een van de meest gerespecteerde audio merken in de wereld.

 

Evolution ®
Evolution ® is een serieus product, ontworpen door JL Audio aan de eisen van de zwaarste akoestische en milieuomstandigheden. Dat om in de high-end wereld te doen uitblinken.

Evolution ® gaat niet over schattige gonzen of het exotische materiaal van de maand. Het draait allemaal om het tot leven laten komen van uw muziek, van realisme tot aan opwinding.

 

Subwoofer systemen

JL Audio gesloten subwoofer systemen bieden u een breed scala van nauwkeurig ontworpen en gemonteerde subwoofer ontwerpen. Van de kleine CP108TG-W1v2 tot de massale HO systemen. Hierdoor heeft JL Audio voor elk een systeem dat precies goed zal zijn voor je prestatie doeleinden, budget en de beschikbare ruimte.

 

Versterkers

JL Audio heeft de uitdagingen aangepakt betreft het ontwerp van de audio-versterker. Bij deze aanpak met dezelfde toewijding aan het technische en innovatief denken dat JL Audio toepast op de speaker designs. Voor JL Audio is het niet genoeg om herhaalde circuits en technologieën te gebruiken die al decennia meegaan. Klanten van JL Audio verwachten meer.

 

Weergeven: 
  • List
  • Grid
Product 1 tot 60 (van 138 producten)
Aantal Pagina s:  1  2  3   
Product 1 tot 60 (van 138 producten)
Aantal Pagina s:  1  2  3   
ONZE
SHOPSCar Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy