Top

Nieuwe website online van Car Fantasy

Vorige
Volgende
Product 141 van 167

JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2
[CS113TG-TW5v2]
JL Audio
- Andere producten

JL AudioJL Audio

Geweldig geluid is niet alleen onze missie, het is onze passie.

JL Audio is een onafhankelijke, niet-beursgenoteerd Amerikaans bedrijf dat actief is in de: Huis, Mobiele, Powersports en Marine Audio markten. JL Audio richt zich op het leveren van unieke engineering, superieure kwaliteit en high-performance audio. En dat naar klanten over de hele wereld. Achter alle inspanningen van JL Audio staat een sterke overtuiging dat goed geluid werkelijke waarde heeft.

 

Geschiedenis

In het midden van de jaren 1970 besloten twee high-school vrienden om eens gek te doen met component luidsprekers en zo begon de bouw van huis luidsprekers. Dit deden ze als hobby tijdens hun zomervakantie van universitaire studies. In het begin, onthulde ze het alleen aan hun vrienden. Toen hun vrienden er een paar van hen kochten begonnen ze al snel opnieuw. Zo bouwden ze er een paar om te verkopen op de lokale rommelmarkt in het weekend. Al snel, werd de hobby omgezet in een leuke zaak, en zo besloten de twee vrienden hun voornaam initialen te kiezen voor de jonge onderneming. Terwijl Jim Birch en Lucio Proni begonnen, draaiden hun passie voor geluid voort in JL Audio, daarbij hadden ze echter geen idee dat met wat ze begonnen uiteindelijk zou uitgroeien tot een van de meest gerespecteerde audio merken in de wereld.

 

Evolution ®
Evolution ® is een serieus product, ontworpen door JL Audio aan de eisen van de zwaarste akoestische en milieuomstandigheden. Dat om in de high-end wereld te doen uitblinken.

Evolution ® gaat niet over schattige gonzen of het exotische materiaal van de maand. Het draait allemaal om het tot leven laten komen van uw muziek, van realisme tot aan opwinding.

 

Subwoofer systemen

JL Audio gesloten subwoofer systemen bieden u een breed scala van nauwkeurig ontworpen en gemonteerde subwoofer ontwerpen. Van de kleine CP108TG-W1v2 tot de massale HO systemen. Hierdoor heeft JL Audio voor elk een systeem dat precies goed zal zijn voor je prestatie doeleinden, budget en de beschikbare ruimte.

 

Versterkers

JL Audio heeft de uitdagingen aangepakt betreft het ontwerp van de audio-versterker. Bij deze aanpak met dezelfde toewijding aan het technische en innovatief denken dat JL Audio toepast op de speaker designs. Voor JL Audio is het niet genoeg om herhaalde circuits en technologieën te gebruiken die al decennia meegaan. Klanten van JL Audio verwachten meer.

 


Algemene informatie over:   JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2Wij bieden  JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2  voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over  JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2  ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met  JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2  dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u  JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2 bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2 en ontvangst van uw betaling wordt  JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2 zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van  JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2  per mail zodra het pakket is verstuurd met PostNL of Transmission.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.
Mochten er zich ooit problemen voordoen met  JL Audio Subwoofer 34cm TW5v2 PowerWedge CS113TG-TW5v2, neem dan gerust contact met ons op.ONZE
SHOPSCar Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy