Top

Nieuwe website online van Car Fantasy

Vorige
Volgende
Product 1 van 10

Koplamp en achterlicht Folie Zwart
[AG-TL-01]
CFC
- Andere producten

 

 

CFC CarFilm Compnents Germany

Sinds de oprichting in 1998 heeft het bedrijf CFC ® CarFilmComponents ® gebruik gemaakt van revolutionaire technologie en innovatieve ideeën op het gebied van de filmkunst.  In de loop der jaren heeft CFC dergelijke technieken toegepast op autofolies, raamfolies en reclamefolies. En dat om altijd door te ontwikkelen op deskundigheid op het gebied van folies.

 

Vandaag de dag staat het merk CFC ® voor kwaliteit en service. Geschat word dat er meer dan 40 landen wereldwijd zijn waar CFC ® producten met succes verkocht worden en het vertrouwen in het CFC ® merk hoog is.

 

Geschiedenis
Het begon met een idee in Automotive glasfolie een passende maat, nauwkeurigheid en 3D voorgevormde "doe het zelf" pakketten aan te bieden, voor waterdichte montage. Met de innovatieve en revolutionaire realisatie van dit idee, werd het slagschip van CFC ® geboren:

De CFC ® Cutline Thermotec.

 

 

CFC ® Raamfolies

De op maat gemaakte folie is voorzien van een getinte kleur en is een anti – brandbare film voor alle achter-, zij en voorruiten. Deze zijn op maat gesneden en passen perfect en dit voor momenteel ongeveer 1300 automodellen. Sindsdien hebben we ons assortiment uitgebreid door voortdurende innovatie en om onze klanten een breed portfolio te geven op het gebied van lak bescherming folies, vlakke glasplaten, wikkelen, ontwerp folies, reclame/kunst folies etc.

 


Algemene informatie over:   Koplamp en achterlicht Folie ZwartWij bieden  Koplamp en achterlicht Folie Zwart  voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over  Koplamp en achterlicht Folie Zwart  ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met  Koplamp en achterlicht Folie Zwart  dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u  Koplamp en achterlicht Folie Zwart bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Koplamp en achterlicht Folie Zwart en ontvangst van uw betaling wordt  Koplamp en achterlicht Folie Zwart zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van  Koplamp en achterlicht Folie Zwart  per mail zodra het pakket is verstuurd met PostNL of Transmission.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.
Mochten er zich ooit problemen voordoen met  Koplamp en achterlicht Folie Zwart, neem dan gerust contact met ons op.


Klanten die dit product hebben gekocht hebben ook dit gekocht


ONZE
SHOPSCar Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy