LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm

€ 59,00 * € 199,00 * (70,35% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • LSO4
LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm M-TECH Platinum LED SET is momenteel het meest geavanceerde ontwerp dat op de markt verkrijgbaar is. Het Europese ontwerp, onconventionele oplossingen en de kwaliteit van de componenten zijn een bewijs van de hoge kwaliteit van dit product. Belangrijkste kenmerken: OSRAM Opto Semiconductors Het belangrijkste element van elke...meer
Productinformatie "LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm"

LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm

M-TECH Platinum LED SET is momenteel het meest geavanceerde ontwerp dat op de markt verkrijgbaar is. Het Europese ontwerp, onconventionele oplossingen en de kwaliteit van de componenten zijn een bewijs van de hoge kwaliteit van dit product.

Belangrijkste kenmerken:
OSRAM Opto Semiconductors
Het belangrijkste element van elke verlichtingsset is de lichtbron. Het gebruik van merkdiodes, zorgvuldig geselecteerd voor het ontwerp, garandeert hun betrouwbaarheid en hoge efficiëntie. OSRAM Opto Semiconductors bieden de beste prestaties van één watt vermogen met behoud van de juiste thermische eigenschappen. De hoge herhaalbaarheid van de vervaardigde LED's, passende normen van de productie en een strenge kwaliteitscontrole heeft een zeer grote invloed op de uiteindelijke kwaliteit van niet alleen zichzelf maar de hele LED-producten.

-Europees ontwerp en machineontwerp
Precieze montage van LEDs met moderne SMT machines rechtstreeks op de koperen warmtegeleider en hun positionering ten opzichte van andere elementen, rechtstreeks effect op de stabiliteit van het product. SMT machines worden gekenmerkt door de aanbrengsnelheid van de LEDs, hetgeen een belangrijk onderdeel van massaproductie, maar het belangrijkste kenmerk is bovenal betrouwbare en zelfbeheersing behulp makrokamer en röntgenstraling.

-Termoprzewodnictwo
Heat Pipe Heat Transfer Technology en directe koperen PCB-montage omzeilen van de printplaat zorgen voor de meest efficiënte warmteafvoer. De warmteoverdracht vindt rechtstreeks van de diode plaats door de koperen kern naar de koperen radiatoren in de vorm van stroken. Dit alles is ontworpen op een goed doordachte manier om de opgehoopte warmte op de best mogelijke manier te verdrijven.

-Mikroprocesor
Het product is uitgerust met geavanceerde microprocessorbesturingselektronica samen met de juiste bescherming.
Voor de veiligheid en een probleemloze werking overeenkomen met de juiste filters, stabilisatoren, surge protectors, veiligheid, onderdrukking en spanning controle opstarten van het systeem.


LED H11-set ontworpen om de originele gele koplamp om te zetten in kristalhelder daglicht. De kit biedt 200% meer duidelijkheid in vergelijking met de oorspronkelijke installatie.
Het product gebruikt LED's van het SMD-type, gebaseerd op multi-chip met hoge bandbreedte, die twee aspecten van de lichtbronprestaties beïnvloedt:
* Betere zichtbaarheid: bredere lichtstraal, meer licht op de randen van de weg
* Meer gerichte lichtopbrengst: tot 5200 lumen
Met perfect ontworpen lichtbundel patroon, zijn de LED-lampen niet verblinden andere weggebruikers, wordt het licht niet verstrooid, te kort en er zijn geen "dode" punten op de weg.

Technische parameters:
Benaming: H4
Kleur: 5700K
Koeling: passief
LED Type: OSRAM Opto Semiconductors
Behuizing: aluminiumlegering
Pin: koper
Voltage: 9V-36V DC 1.5A / 2.3A
Vermogen: max. 40W / 60W per set
Levensduur: 30000 uur
Lumen: maximaal 5200lm per set

Zonder E-Keur
Alleen toegestaan voor interieur, racerij, op eigen terrein of show-gebruik
Bij APK worden de lampen wel goedgekeurd mits de koplamp goed is afgesteld



Wij bieden de LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm en ontvangst van uw betaling wordt LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm"

M-tech
Merk/Fabrikant "M-tech"

M-tech Automotive - Xenon - LED - DRL

M-tech is een specialist op het gebied van autolampen en is een begrip geworden in de autolampenindustrie. Ze begonnen met Xenon verlichting en heeft haar producten uitgebreid met een hele brede selectie van lampen voor de auto-industrie. Tevens hebben ze parkeersensoren op de markt gebracht. M-tech staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "LED Conversie Kits H4 Osram Platinum 5700K 5200lm"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

TIP!
M-tech Xenon H4 Bi 6000K Standard M-tech Xenon H4 Bi 6000K Standard
€ 71,10 * € 79,00 *
M-tech Xenon H4 Bi 4300K Slim M-tech Xenon H4 Bi 4300K Slim
€ 87,30 * € 97,00 *
TIP!
Laatst bekeken