Top


Vorige
Volgende
Product 4 van 5

K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05
[33-2031-2z57]
K&N
- Andere producten

K&N luchtfilters

K&N engineering inc. “fabrikant van de beste luchtfilters” is al sinds de start in 1967 de marktleider op het gebied van luchtfilter technologie voor auto-, motor-, zeevaart-, industrie- en legertoepassingen. Het hoofdkantoor en de productie zijn gevestigd in Riverside CA (USA) met nevenvestigingen in Groot-Brittannië en Eindhoven (NL).

Om er voor te zorgen dat K&N het uiterste op het gebied van luchtfilter technologie kan blijven garanderen, investeert K&N voortdurend in product ontwikkeling en test procedures. De R&D centra zijn voorzien van “Dyno” vermogensbanken die ervoor zorgen dat ieder K&N luchtfilter ontworpen is om het maximale uit uw motor te halen bij een zelfde filterwerking, zodat de motor optimaal beschermd wordt.

Het filter gaat net zo lang mee als de levensduur van uw motor. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de luchtfilterkosten, voorraadkosten en onderhoud. Het enige filtermedium dat de levensduur van uw motor verlengd en optimaal beschermd tegen stof, zand enz. Met minimaal onderhoud kunt u dit filter telkens weer gebruiken, zonder aan filterwerking of luchtdoorlaat in te leveren. De constante hoge luchtdoorlaat leidt in alle gevallen tot een daling van het benzine verbruik.

Daarentegen gaat het verbruik omhoog bij vervuilde papieren filters. Bovendien zijn K&N filters bestand tegen water ( het geoliede oppervlak stoot water af).
 
Nadelen: Geen, aangezien men de hogere aanschafprijs terugverdient.

Waarom is K&N milieuvriendelijk?
Als men uitgaat van een gemiddelde levensduur van een motor van 250 000 km  en het huidige wagenbestand in Nederland van 6 000 000 betekent dit dat ieder jaar 6 000 000 filters worden weggegooid. Als men dit getal vermenigvuldigt met 12,5 (zoveel filters verbruikt een auto gedurende zijn levensduur) komt met op een aantal van 75 000 000 luchtfilters die in een periode van 13 jaar ons milieu aantasten. Als nu alle auto’s met K&N waren uitgerust dan zouden er slechts 6 000 000 filters nodig zijn. Zo ziet u hoe K&N het milieu wel degelijk ontziet en voorkomen kan dat er tonnen aan extra afval ontstaat.

K&N in de Motorsport
K&N filters combineren een optimale luchtdoorlaat met een perfecte filterwerking en worden daarom door Formule 1 teams toegepast. De geringe luchtweerstand maakt het mogelijk om met kleinere filters te werken dan mogelijk is met papier- of schuimfilters. 

K&N race support. Een aparte afdeling binnen K&N houdt zich bezig met de ontwikkeling van  filters voor raceteams. Standaard of op maat gemaakt. De luchtfiltersystemen worden op een high-tech luchtbank getest en door-ontwikkeld. Dit maakt het mogelijk dat K&N voor iedere  toepassing de beste oplossing bieden kan.

K&N voordelen
Getest op een luchtdoorlaat testbank
 K&N filters hebben bewezen dat de luchtdoorlaat van kompleet open systemen vergroot kan worden. Zelfs vuile K&N filters laten nog meer lucht door dan nieuwe papieren luchtfilters.

Vermogenswinst
K&N filters geven minder weerstand waardoor de luchtdoorlaat en de prestaties van de motor aanzienlijk verbeteren.

Minder weerstand
Het filtermateriaal dat uit meerdere lagen bestaat zorgt ervoor dat stof en vuil aan de buitenkant van het filter blijft, terwijl de lucht doorgelaten wordt.

Tijdbesparend
K&N filters hoeven pas bij 80.000 tot 160.000 km schoongemaakt en opnieuw ingeölied te worden. Gedurende deze periode zou u reeds 3 tot 5 papie­ren luchtfilters gekocht hebben.

Economisch en milieuvriendelijk
K&N filters zijn op de lange duur gezien gunstig aangezien ze voor jarenlang gebruik ontwikkeld zijn en dus geen afval vormen.

Bestand tegen backfire
Het K&N filter kan niet door backfire, zoals bij carburateur motoren wel eens voorkomt, kapot gaan.

Ruime keuze
Voor vrijwel iedere auto bestaat een K&N vervangingsfilter, luchtfilterkast of een 57i open luchtfilter kit. Niet alleen voor auto’s maar ook voor motorfietsen, jetski’s, lichte industriële toepassingen enz.

Proudly made in the USA
K&N filters worden in de USA gemaakt en voldoen aan alle amerikaanse eisen, die meestal hoger zijn dan in andere delen van de wereld.

Vermogenswinst
Indien u het aanbevolen K&N filter monteert, kan dit de prestaties van de auto verbeteren. Zelfs in vergelijking tot een systeem waarbij in het geheel geen filter gemonteerd is.

Motorsport
K&N wordt in alle klassen van de motorsport gebruikt. Veel winnaars vertrouwden op K&N. Van de legendarische Baja 1000 tot de Formule 1. K&N filters zijn altijd eerste keus van de motorsport teams.

Na 1.600.000 km nog steeds goede prestaties.
Op K&N vervangingsfilters zit een garantie van 1.600.000 kilometer of 10 jaar.

Milieuvriendelijk
K&N filters kunnen uitgewassen en dan weer opnieuw gebruikt worden. Voor katoen hoeven geen bossen gekapt te worden. Door K&N filters te gebruiken draagt u bij tot het behouden van de natuur.

Water afstotend
K&N filters kunnen tegen vocht. Regen en spatwater doen het filter niets. Zelfs als het K&N filter vochtig is, kan het noch voldoende lucht doorlaten.


Algemene informatie over:   K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05Wij bieden  K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05  voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over  K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05  ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met  K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05  dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u  K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05 bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05 en ontvangst van uw betaling wordt  K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05 zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van  K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05  per mail zodra het pakket is verstuurd met PostNL of Transmission.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.
Mochten er zich ooit problemen voordoen met  K&N Inlegfilter Nissan Navara 3.0 2004-05, neem dan gerust contact met ons op.Categorieën

Fabrikant Info

ONZE
SHOPSCar Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy