Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard

€ 629,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 3-5 Werkdagen

  • MOMO2182
Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard     De innovatieve glasvezel racestoel met geïntegreerde bescherming van het hoofd gemaakt door MOMO combineert veiligheid met een maximum aan comfort. Wat ook een uiterst belang is bij deze stoel zijn de exclusief gemaakte Airnet rugkussens. Airnet is speciaal ontworpen met duurzaam materiaal i.c.m. goed ademende eigenschappen...meer
Productinformatie "Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard"

Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard

 
 
De innovatieve glasvezel racestoel met geïntegreerde bescherming van het hoofd gemaakt door MOMO combineert veiligheid met een maximum aan comfort. Wat ook een uiterst belang is bij deze stoel zijn de exclusief gemaakte Airnet rugkussens. Airnet is speciaal ontworpen met duurzaam materiaal i.c.m. goed ademende eigenschappen die de best mogelijke grip hebben.
Door deze technische werking zal vermoeidheid van de bestuurder aanzienlijk worden verminder, waardoor de volledige concentratie zelfs bij langdurig gebruik verbeterd word.
 
Eigenschappen:
H.A.N.S.-gebruiksvriendelijk
5 Riemsleuven
FIA-gehomologeerd

A(mm)

B (mm)

C (mm)

D (mm)

E (mm)

F (mm)

G (mm)

H (mm)

I (mm)

L (mm)

M (mm)

Standaard

545

570

460

895

390

380

500

380

460

235

250

XL

545

570

500

895

430

420

500

380

460

235

250

 


Wij bieden de Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard en ontvangst van uw betaling wordt Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard"

MOMO
Merk/Fabrikant "MOMO"

Momo begon in de jaren zestig; zijn geschiedenis is een voorbeeld van het creatieve, fantasierijke ondernemerschap dat kleine Italiaanse bedrijven heeft toegestaan ​​om internationale markten uit te breiden en te veroveren. Het begon allemaal met een passie voor autosport.

Tegenwoordig gebruikt Momo de racebanen als een uniek technologisch en kwalitatief testterrein om de totale veiligheid van haar producten te bereiken.

Design en innovatieve technologie, topkwaliteit en het coolste merkimago zijn de sleutels van het succes van Momo.

Momo biedt de beste Italiaanse stijl, een lange traditie kwaliteit, onze race-ervaring, de technologische innovatie met respect voor het milieu, voor wie iets unieks wenst.

Bij ons in het assortiment hebben wij een ruim aanbod aan sportsturen, poken, sportstoelen, een handremcover en een pedalenset.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Sportstoel MOMO Lesmo One, standaard"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Stuurnaaf MOMO Subaru Impreza WRX Stuurnaaf MOMO Subaru Impreza WRX
€ 89,00 * € 117,94 *
JVC KDX372BT JVC KDX372BT
€ 109,00 *
JVC KWM25BT JVC KWM25BT
€ 249,00 *
SONY XAV-AX8150 SONY XAV-AX8150
€ 770,00 *
Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB
€ 449,00 * € 479,00 *
Laatst bekeken