Top


Vorige
Volgende
Product 4 van 7

VW Golf VII GTI CS Voordemper vanaf de kat. 70mm Remus
REMUS
- Andere producten
 


Remus sportuitlaten, top kwaliteit uit Oostenrijk:

Remus sportuitlaten zijn gemaakt van RVS en zijn, tenzij anders vermeld in de productomschrijving, voorzien van E-keur. Alle dempers zijn gebouwd volgens het absorbtie principe, dit houdt in dat alle dempers zijn voorzien van een geperforeerde buis met daar omheen demping materiaal en een demperhuis die de hoge metaal achtige klanken absorberen. De uitlaten geven hierdoor een mooie diepe sound die binnen de EU geluidsnormen zijn toegestaan.

De eindstukken van de Remus einddempers zijn verchroomd, ze zijn hierdoor makkelijk schoon te houden en hebben een maximale glans. bijkomend voordeel is dat deze eindstukken niet verkleuren door de warmte.
(gepolijste RVS eindstukken worden altijd een beetje bronskleurig door de warmte )

De Remus uitlaatdelen kenmerken zich door hun perfecte pasvorm en kwaliteit.
Remus geeft dan ook 3 jaar!! Garantie op haar producten.

Levertijd 3-7 werkdagen


Algemene informatie over:  Wij bieden    voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over    ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met    dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u   bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van en ontvangst van uw betaling wordt   zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van    per mail zodra het pakket is verstuurd met PostNL of Transmission.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.
Mochten er zich ooit problemen voordoen met  , neem dan gerust contact met ons op.ONZE
SHOPSCar Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy Car Fantasy