Zijwindschermen Kia Niro 2016-

Zijwindschermen Kia Niro 2016-
€ 61,36 * € 64,96 * (5,54% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Levertijd circa 1-3 werkdagen

  • CL3961
Zijwindschermen Kia Niro 2016-   Door zijwindschermen te plaatsen zorgt u ervoor dat de wind, regen en sneeuw buiten de auto wordt gehouden. Hierdoor kunt u met gedeeltelijk geopende ramen rijden zonder last te hebben van hinderlijk wind en weer.   Zijwindschermen, ook wel raamspoilers genoemd, geven bij geopende ramen een natuurlijke luchtcirculatie in de auto....meer
Productinformatie "Zijwindschermen Kia Niro 2016-"

Zijwindschermen Kia Niro 2016-



 

Door zijwindschermen te plaatsen zorgt u ervoor dat de wind, regen en sneeuw buiten de auto wordt gehouden. Hierdoor kunt u met gedeeltelijk geopende ramen rijden zonder last te hebben van hinderlijk wind en weer.
 

Zijwindschermen, ook wel raamspoilers genoemd, geven bij geopende ramen een natuurlijke luchtcirculatie in de auto. Als u bijvoorbeeld rookt in de auto wordt de rook automatisch naar buiten gezogen. Ook het hinderlijke windgeruis neemt af door de raamspoilers. Zo kunt u fijner hogere snelheden rijden met uw raam gedeeltelijk open. U kunt ook langer zonder airco rijden, aangezien koele lucht naar binnen kan vloeien.
 

De zijwindschermen hebben een originele pasvorm speciaal voor uw type auto waardoor ze perfect passen op uw raamstijlen. Ze hebben sterke bevestigingspunten zodat ze niet zullen wegglijden. De zijwindschermen zijn getint transparant, hierdoor houden ze intens zonlicht tegen maar komt er nog wel genoeg licht uw auto binnen. Doordat ze doorzichtig zijn blijft u goed zicht houden.
 

Montage:

U kunt een zijwindscherm eenvoudig op de auto installeren en er ook weer uit halen. Bij de zijwindschermen set zit een gebruiksaanwijzing en op YouTube kunt u talloze instructie filmpjes vinden. Mocht u toch hulp willen hebben bij het installeren van uw windschermen kunt u altijd naar een dealer gaan.
 

Voordelen van een windscherm:

1. TÜV goedgekeurd
2. Minder airco verbruik door natuurlijke luchtcirculatie
3. Windgeruis wordt sterk verminderd
4. Als u rookt, ruikt uw auto frisser doordat de rook naar buiten wordt gezogen
5. Pasklare vorm en eenvoudige montage



Wij bieden de Zijwindschermen Kia Niro 2016- voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Zijwindschermen Kia Niro 2016- ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Zijwindschermen Kia Niro 2016- dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Zijwindschermen Kia Niro 2016- bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Zijwindschermen Kia Niro 2016- en ontvangst van uw betaling wordt Zijwindschermen Kia Niro 2016- zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Zijwindschermen Kia Niro 2016- U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Zijwindschermen Kia Niro 2016- per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Zijwindschermen Kia Niro 2016- , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Zijwindschermen Kia Niro 2016-"

ClimAir
Merk/Fabrikant "ClimAir"

ClimAir is specialist in de productie van kunststof auto accessoires. Het bedrijf ClimAir Plava kunststoffen is ontstaan in 1970. Tegenwoordig is ClimAir in staat om bijna 2.000 voorkomende typen voertuigen uit te rusten met zijwindschermen, zonneschermen en windschotten. Hiermee is ClimAir met zijn assortiment 's werelds grootste leverancier van regen- en windschermen.

ClimAir is weer en UV bestendig. Daarnaast hecht ClimAir veel waarde aan de kwaliteit van de producten en met name de pasvorm hebben ze hoog in het vaandel. In de markt van zonneschermen en zijwindschermen steekt ClimAir met haar pasvorm met kop en schouders boven de rest uit.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Zijwindschermen Kia Niro 2016-"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken