Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte

€ 53,64 * € 59,34 * (9,61% bespaard)

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 5-10 Werkdagen

  • PP1604_166
Pipercross Luchtfilter Automerk: Ferrari Model: F360 Motortype: 3.6 V8 Bouwjaar: (2 required) Type Filter: Rechthoek Luchtfilter Lengte: 282 Breedte: 194 Pipercross Artikel nummer: PP1604 Pipercross sportluchtfilters worden sinds 1978 in het Engelse Northampton gefabriceerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten foam met een speciale honingraat celstructuur. Zo...meer
Productinformatie "Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte"

Pipercross Luchtfilter

Automerk: Ferrari
Model: F360
Motortype: 3.6 V8
Bouwjaar: (2 required)
Type Filter: Rechthoek Luchtfilter
Lengte: 282
Breedte: 194
Pipercross Artikel nummer: PP1604

Pipercross sportluchtfilters worden sinds 1978 in het Engelse Northampton gefabriceerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten foam met een speciale honingraat celstructuur. Zo wordt een maximale luchtdoorvoer bereikt, terwijl wel alle stofdeeltjes uit de aangezogen lucht gefilterd worden.

Pipercross levert diverse mogelijkheden om maximale prestaties uit een automotor te halen, en tevens de “looks” onder de motorkap te verbeteren.

Door veel testwerk te verrichten heeft Pipercross ondervonden dat aangezogen lucht, als het uit het filtermateriaal komt, erg turbulent is. Hierdoor wordt de snelheid van de luchtstroom naar de motor nadelig beïnvloed. Vooral bij het accelereren en in hogere toerengebieden kostte dit veel vermogen. Om dit probleem op te lossen, ontwierp Pipercross een compleet nieuw concept van luchtinductie. Het zwarte foam voor de buitenlaag wordt in Vortex uitvoering vervaardigd, waardoor de lucht verdeeld en grotendeels ook gestuurd wordt. Als de lucht dan vervolgens uit de rode binnenlaag komt, is de turbulentie ruim 70% teruggebracht, waardoor deze sneller naar de motor kan stromen.

Wij bieden de Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte en ontvangst van uw betaling wordt Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte"

Pipercross
Merk/Fabrikant "Pipercross"

Pipercross maakt al meer dan 25 jaar hoogwaardige luchtfilters voor de autosport en de thuismarkt. Pipercross is gevestigd in Northampton, Engeland en is gevestigd in het land, samen met enkele van de grootste namen in het ontwerp en de fabricage van motorsportmotoren ter wereld.

In deze 25 jaar hebben de hoogwaardige filters vele raceteams geholpen belangrijke kampioenschappen te winnen op het Britse, Europese en Wereldniveau. De ontwikkelingswerkzaamheden die zijn uitgevoerd in het kader van deze teams hebben het in staat gesteld een aantal van de meest technologisch geavanceerde filters op de markt te produceren.

Pipercross is een groeiend bedrijf met hoge aspiraties voor succes, en streeft voortdurend naar het ontwikkelen van luchtfilters voor zowel prestaties als efficiëntie. Na 25 jaar van hard werken en innovatie is Pipercross nu en altijd toonaangevend op het gebied van ontwerp en technologie van auto's.

In ons assortiment een zeer ruim aanbod van types luchtfilters geschikt voor vele auto's

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Pipercross Ferrari F360 3.6 V8 (2 required) Rechthoek Luchtfilte"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken