Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers

€ 161,39 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 5-10 Werkdagen

  • 331016
Wiechers Sport Veerpootbrug Uitvoering: Sport Materiaal: Staal Kleur: Rood Kenmerken: -meer stabiliteit in het schokdemper gebied -minder last van sporing -directer stuurgedrag, waardoor snellere reacties -vermindering van caster en camber -stijvere carrosserie -optimale pasvorm Geef bij bestelling het kenteken, het type en de motor door meer
Productinformatie "Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers"

Wiechers Sport Veerpootbrug

Uitvoering: Sport
Materiaal: Staal
Kleur: Rood

Kenmerken:
-meer stabiliteit in het schokdemper gebied
-minder last van sporing
-directer stuurgedrag, waardoor snellere reacties
-vermindering van caster en camber
-stijvere carrosserie
-optimale pasvorm

Geef bij bestelling het kenteken, het type en de motor door

Wij bieden de Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers en ontvangst van uw betaling wordt Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers"

Wiechers Sport
Merk/Fabrikant "Wiechers Sport"

Rijdt u regelmatig op een circuit, bijvoorbeeld tijdens clubmeetings en trackdays?
Dan raden wij u aan een rolkooi in uw auto te monteren van de Duitse fabrikant Wiechers.
Deze firma heeft al decennia de goedkeuring van veel autofabrikanten en van de FIA, voor haar producten.

Behalve voor uw veiligheid is de installatie van een rolbeugel en zeker een rolkooi ook een manier de wegligging van uw auto aanzienlijk te verbeteren.
De niet flexibele kooi wordt immers op meerdere punten in uw auto geschroefd, waardoor het natuurlijke torderen van de carrosserie tijdens hoge bochtensnelheden tot een minimum beperkt wordt.

In combinatie met een rolbeugel of rolkooi is altijd een veerpootbrug aan te bevelen. De voor uw auto exact op maat gefabriceerde stang word gemonteerd tussen de veerpootbehuizingen waardoor ook daarmee het torderen van de carrosserie beperkt wordt. Al met al geldt de regel dat hoe stijfer uw auto opgebouwd is hoe exacter de resultaten van onderstelcomponeten als veren en schokbrekers merkbaar zullen zijn. Het resultaat is een beter controleerbaar weggedrag dat het rijplezieraanzienlijk verhoogd.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Veerpootbrug Opel Kadett D Wiechers"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken