Voorbumper Opel Vectra B SF-Line

€ 521,14 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 30-40 Werkdagen

  • CSR-FSK106
Voorbumper SF line. Tijd voor verandering - The next step Liefhebbers van tuning vinden in onze SF-Line een compleet nieuw assortiment aan Spoilers. De SF-Line, exclusief van CSR-Automotive, is sinds de zomer van 2006 op de markt. De voorbumpers in Single-Frame-optiek maken een "gespierde" indruk, maar passen wel in het totaalbeeld van uw auto. exclusief van CSR-Automotive, is...meer
Productinformatie "Voorbumper Opel Vectra B SF-Line"

Voorbumper SF line.

Tijd voor verandering - The next step
Liefhebbers van tuning vinden in onze SF-Line een compleet nieuw assortiment aan Spoilers. De SF-Line, exclusief van CSR-Automotive, is sinds de zomer van 2006 op de markt. De voorbumpers in Single-Frame-optiek maken een "gespierde" indruk, maar passen wel in het totaalbeeld van uw auto.

exclusief van CSR-Automotive, is sinds de zomer van 2006 op de markt. De voorbumpers in Single-Frame-optiek maken een "gespierde" indruk, maar passen wel in het totaalbeeld van uw auto. Don`t miss it - be a part of it

U heeft de keus: optioneel kan een SF-Line voorbumper met of zonder houders voor mitslampen geleverd worden. Daarnaast heeft u diverse mogelijkheden qua design bij de keuze van uw grill: een originele Audi grill (verwarring wekkend bij de tuning-freaks), of een grill met metalen CSR logo(perfecte optiek en exclusief!), of monteert u een logo zonder embleem! Creëer een individuele look!

Beste design & kwaliteit

De grote, apart te bestellen grill, geeft uw auto niet alleen een moderne uitstraling in de nieuwe Audi look, ook een betere CW-waarde is een positief neveneffect. De producten worden uit stoot- en breukvast GVK geproduceerd. De optionele mistlamphouders zijn uit hetzelfde materiaal vervaardigd.

Ready-to-Style!
Een nette afwerking en perfekte oppervlakte verkorten de benodigde inspanning om onze delen te kunnen spuiten en monteren. Alle montagepunten zijn gestanst.

Eenvoudige montage!
Originele bevestigingspunten worden indien mogelijk altijd gebruikt. Hierdoor kunnen alle delen zelf gemonteerd worden.

Ready-to-Mount!
Alle producten worden inclusief montagemateriaal geleverd (indien noodzakelijk).

TÜV gekeurde producten!
Alle delen zijn naar de huidige TÜV maatstaven ontwikkeld en geproduceerd. Bij ieder product wordt een TÜV goedkeuring meegeleverd.

Uit hoogwaardig GFK. Incl montage materiaal en gaas.

Zonder Grill geleverd

Wij bieden de Voorbumper Opel Vectra B SF-Line voor een zeer scherpe prijs aan. Wilt u meer informatie over Voorbumper Opel Vectra B SF-Line ontvangen dan in de product omschijving staat omschreven, stuur ons dan een mail met uw vraag.

Heeft u ervaringen met Voorbumper Opel Vectra B SF-Line dan kunt u een review plaatsen zodat andere uw mening kunnen lezen.

Wilt u Voorbumper Opel Vectra B SF-Line bestellen dan kunt u dat doen door het artikel aan uw winkelwagen toe te voegen. Na bestelling van Voorbumper Opel Vectra B SF-Line en ontvangst van uw betaling wordt Voorbumper Opel Vectra B SF-Line zo spoedig mogelijk naar u opgestuurd.

Voorbumper Opel Vectra B SF-Line U ontvangt via ons automatisch de verzendinformatie van Voorbumper Opel Vectra B SF-Line per mail zodra het pakket is verstuurd met DHL.

Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen heeft u een zicht termijn van 14 dagen.

Eventuele extra informatie betreffende levertijden, bijvoorbeeld bij vakantie sluitingen van fabrieken, vindt u hier: Levertijden Informatie

Mochten er zich ooit problemen voordoen met Voorbumper Opel Vectra B SF-Line , neem dan gerust contact met ons op.

Verdere links naar "Voorbumper Opel Vectra B SF-Line"

CSR
Merk/Fabrikant "CSR"

Uniek, stijlvol, innovatief - dat is CSR Automotive.
Bent u op zoek naar auto-styling, aerodynamische tuning of sportieve auto-onderdelen? CSR is een merk welke jou auto sportiver maakt. Bumpers, Spoilers en zijskirts met een agressive en sportive look. Voor merken als Audi, Volkswagen, Peugeot, Opel, Mercedes, Porsche, Ford, Fiat, Seat, Skoda etc...

OPMERKING OVER TUNING-PUNTEN VAN CSR-AUTOMOBIEL
De items van CSR zijn geen originele onderdelen, tenzij ze expliciet als zodanig zijn gemarkeerd. Afbeeldingen en originele nummers van reserveonderdelen dienen uitsluitend ter vergelijking en kunnen verschillen.

Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Voorbumper Opel Vectra B SF-Line"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Achterlichten Opel VECTRA B 99-01 Achterlichten Opel VECTRA B 99-01
€ 98,00 * € 102,90 *
Koplampen Opel Vectra B 99-02 chroom Koplampen Opel Vectra B 99-02 chroom
€ 278,90 * € 309,00 *
Grill Opel Vectra B >2.99 Grill Opel Vectra B >2.99
€ 35,96 * € 39,95 *
Zijskirts Opel Vectra B Rieger Zijskirts Opel Vectra B Rieger
€ 169,10 * € 178,00 *
motorkap Opel Vectra B, 1995-2002 motorkap Opel Vectra B, 1995-2002
€ 438,79 * € 501,48 *
Koplampen Opel Vectra B 99-02 Koplampen Opel Vectra B 99-02
€ 271,71 * € 301,90 *
Koplampen Opel Vectra B 95-98 Koplampen Opel Vectra B 95-98
€ 209,61 * € 232,90 *
Achterlichten VECTRA 99-02 Achterlichten VECTRA 99-02
€ 89,01 * € 98,90 *
Koplamp LI VECTRA 99-02 Koplamp LI VECTRA 99-02
€ 84,23 * € 93,59 *
Laatst bekeken